غذاهای آفریقای جنوبی که نباید از دست داد!

جستجو در سایت


دسته بندی


آخرین مقالات


برچسب ها


آخرین تور ها


6 روز سوییس (TK2143)

6 روز سوییس (TK2143)

7 روز فرانسه (TK2181)

7 روز فرانسه (TK2181)

7 روز تونس (TK2180)

7 روز تونس (TK2180)

غذاهای آفریقای جنوبی که نباید از دست داد!

غذاهای آفریقای جنوبی که نباید از دست داد!

بدون شک آفریقای جنوبی با داشتن طبیعت و حیات وحش منحصر به فرد خود، سرزمین شگفتی‌هاست اما در سفر به این کشور نباید از تجربه غذاهای آفریقای جنوبی نیز غافل شوید.
غذاهای آفریقای جنوبی نیز مانند طبیعت و فرهنگ بومی این کشور عجیب اما ناشناخته است و بسیاری از گردشگرانی که در تور آفریقای جنوبی شرکت می‌کنند، با غذاهای معروف آفریقای جنوبی آشنایی ندارند.
اما در این مقاله از وبلاگ ققنوس تصمیم داریم تا شما را با بهترین و معروف‌ترین غذاهای آفریقای جنوبی آشنا سازیم.
غذاهای آفریقای جنوبی از ریشه‌های سنتی و اهالی بومی این کشور ریشه می‌گیرد اما می‌توان نشانه‌های از تاثیر فرهنگ‌های انگلیسی، هلندی، فرانسوی، هندی و حتی مالایی نیز در آنها مشاهده کرد. در صورتیکه گذرتان به شهرهای آفریقای جنوبی افتاد، پیشنهاد می‌کنیم بدون امتحان کردن حداقل چند مورد از این غذاهای آفریقای جنوبی، این کشور را ترک نکنید.
• Biltong و Droewors

• Boerewors

• خورشت کاری Cape Malay

• پودینگ Malva

• Chakalaka & Pap

• Braai یا Shisa nyama

• Bunny Chow

[irp posts=”4411″ name=”با بهترین رستوران‌های آفریقای جنوبی آشنا شوید”]

 

[ps2id id=’1′ target=”/]

Biltong و Droewors

پیش از اینکه یخچال و فریزر اختراع و به آفریقای جنوبی برده شود، اهالی بومی و قبایل آفریقایی از روش‌های مختلفی برای خشک کردن و نگهداری گوشت استفاده می‌کردند. امروزه نیز از این روش‌ها استفاده می‌شود و دو غذای Biltong و Droewors که با این روش تهیه می‌شوند، از غذاهای معروف آفریقای جنوبی به شمار می‌روند.
Biltong به برش‌های نازک گوشت خشک شده و Droewors به سوسیس‌های سنتی خشک شده گفته می‌شود که در ترکیبی از سرکه، نمک، شکر، فلفل و دیگر ادویه‌ها خوابانده می‌شود و سپس آن را آویزان می‌کنند. این غذای عجیب آفریقای جنوبی امروزه نیز طرفداران بسیاری دارد و با گوشت گوساله و حتی حیوانات وحشی مانند گراز، شترمرغ و غزال نیز تهیه می‌شود.

 

[ps2id id=’2′ target=”/]

Boerewors

اهالی آفریقای جنوبی به غذاهای گوشتی علاقه بسیاری دارند و احتمالاً این ویژگی به خاطر وجود سنت شکار حیوانات در میان قبایل آفریقایی است. به همین دلیل Boerewors یک غذای سنتی آفریقای جنوبی دیگر است که با گوشت تهیه می‌شود.
این غذا در واقع یک سوسیس سنتی است که با ترکیب گوشت‌ها و ادویه‌های مختلف تهیه می‌شود. جالب است بدانید که نام این غذا از دو کلمه آفریقایی و هلندی به معنی «سوسیس کشاورزان» گرفته شده است.

[sc name=”highlight” text=”Biltong به برش‌های نازک گوشت خشک شده و Droewors به سوسیس‌های سنتی خشک شده گفته می‌شود که در ترکیبی از سرکه، نمک، شکر، فلفل و دیگر ادویه‌ها خوابانده می‌شود و سپس آن را آویزان می‌کنند” ]

[ps2id id=’3′ target=”/]

خورشت کاری Cape Malay

در قرن هفدهم میلادی زمانی که استعمارگران هلندی و فرانسوی پا به آفریقای جنوبی و شهر کیپ تاون گذاشتند، برد‌های خود را نیز از اندونزی، هند و مالزی همراه خود به آفریقای جنوبی آوردند و آنها نیز ادویه‌ها و سبک آشپزی خود را وارد آفریقا کردند.

ترکیب این موارد با فرهنگ غذایی بومی آفریقای جنوبی باعث پدید آمدن انواع مختلفی از خوراک و خورشت‌های کاری متفاوت شد که امروزه هنوز نیز طرفداران بسیاری دارند و از غذاهای معروف آفریقای جنوبی محسوب می‌شوند.

در حال حاضر در شهرهای آفریقای جنوبی می‌توانید انواع خورشت‌های کاری را به عنوان اصلی‌ترین غذاهای آفریقای جنوبی امتحان کنید.

همچنین در برخی از شهرهای آفریقای جنوبی کلاس‌های آشپزی مختلفی وجود دارد که می‌توانید ضمن آشنایی با طرز تهیه غذای آفریقایی از جمله خورشت‌های کاری، غذای مورد علاقه خود را نیز درست کنید.

[irp posts=”4393″ name=”مراکز خرید ژوهانسبورگ را بشناسید”]

[irp posts=”4350″ name=”شگفت انگیزترین جاذبه‌های آفریقای جنوبی”]

[ps2id id=’4′ target=”/]

پودینگ Malva

همانطور که پیشتر گفتیم، غذاهای آفریقای جنوبی تاثیر بسیاری از فرهنگ غذایی و آشپزی کشورهایی مانند هلند دارند. پودینگ Malva نیز یکی از این غذاهای معروف آفریقای جنوبی است که از کشور هلند وارد شده و امروزه به بخش جدایی ناپذیر شکمگردی در تور آفریقای جنوبی بدل گشته است.
این پودینگ از یک کیک اسفنجی شیرین و نرم با مربای زرآلو تشکیل می‌شود که همراه با سس کرم داغ سرو می‌شود و یک انتخاب بینظیر برای عصرانه به حساب می‌آید.

[ps2id id=’5′ target=”/]

Chakalaka & Pap

Chakalaka & pap یک پای ثابت وعده‌های غذایی در رستوران‌های آفریقای جنوبی است. Chakalaka یک بشقاب غذای گیاهی است که از ترکیب پیاز، گوجه، فلفل، هویج، نخود فرنگی، لوبیا و دیگر سبزیجات پخته شده تهیه می‌شود. Pap نیز نوع خاصی از پوره ذرت است که معمولاً همراه با Chakalaka سرو می‌شود.
اهالی آفریقای جنوبی علاقه بسیار به این ترکیب دارند و Chakalaka & Pap از پرطرفدارترین غذاهای آفریقای جنوبی به شمار می‌رود.

[ps2id id=’6′ target=”/]

Braai یا Shisa nyama

اما اگر قصد دارید یک تجربه اصیل و واقعی از غذاهای آفریقای جنوبی داشته باشید، باید حتما کباب‌های آفریقای جنوبی که با نام‌های Braai یا Shisa nyama شناخته می‌شوند را امتحان کنید. این غذای آفریقا در شهر ژوهانسبورگ پدید آمده است. قصاب‌های این شهر در آخر هفته‌ها منقلی را در جلوی مغازه خود قرار می‌داده‌اند تا این غذای سنتی آفریقای جنوبی را به صورت مستقیم بفروشند.
امروزه نیز اهالی آفریقای جنوبی در آخر هفته‌ها دور یکدیگر جمع می‌شوند و خوردن کباب‌های آفریقای جنوبی به بخش مهمی از فرهنگ آنها تبدیل شده است.

[ps2id id=’7′ target=”/]

Bunny Chow

یکی دیگر از غذاهای آفریقای جنوبی که از شهر دوربان در سراسر این کشور پخش شده است، Bunny chow نام دارد. این غذا در واقع یک غذای خیابانی است که در سرتاسر جهان نیز طرفداران بسیاری پیدا کرده و حتی در رستوران‌های شهرهای اروپایی مانند لندن نیز سرو می‌شود.
طرز تهیه غذای آفریقایی Bunny chow بسیار ساده است. برای طبخ آن یک قرص نان گرد را خالی کرده و درون آن را با خوراک گوشتی که با کاری و دیگر ادویه جات پخته شده است پر می‌کنند.

غذاهای آفریقای جنوبی مانند فرهنگ و طبیعت این کشور استثنایی و ناشناخته است. لذت کشف طعم‌های بینظیر غذاهای معروف آفریقای جنوبی، تجربه‌ای فراموش نشدنی در تور آفریقای جنوبی خواهد بود.

اشتراک گذاری این پست

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.