- خیابان شریعتی، پایین تر از پل رومی، پلاک 1758، ساختمان ققنوس
- شعبه سایه: خیابان ولیعصر، روبروی پارک ملت، برج سایه، طبقه 6، واحد 6
ریجکتی ویزا چیست؟ پس بررسی این که همه انسانها به صورت ذاتی علاقه به شناخت فرهنگها و تاریخ کشورهای دیگر را دارند. از این رو با سفر کردن به کشورهای مورد نظر از جاذبههای توریستی آن کشور دیدن میکنند و با فرهنگ آن کشور آشنا میشوند.
البته به لطف فضای مجازی با یک جستجوی ساده میتوان از هر فرهنگ و قومی به شناخت رسید اما اگر هر شخصی تجربه سفر را داشته باشد
میداند که قدم گذاشتن در یک کشور و دیدن جاذبههای گردشگری و بازدید از بناهای تاریخی و تفریحی از نزدیک چه لذتی وصف نشدنی دارد.
برای ورود به هر کشوری میبایست ویزای (روادید) مربوط به همان کشور را تهیه کنید که به احتمال زیاد ممکن است این کلمه را تا به حال شنیده باشید: ریفیوزی ویزا (عدم موافقت با ویزا)!
اگر ویزای شما ریجکت شود جدا از این که هزینههای مالی و روحی که برای شما داشته باشد ممکن است حتی تا سالها نتوانید ریجکتی ویزای خود را رفع کنید.
از این رو میتوانید با آگاهی داشتن از دلایل ریجکتی ویزا و برطرف کردن آن، با خیال راحتتری برای اخذ ویزای کشور مورد نظر اقدام کنید.
حال به بررسی دلایل عدم تایید درخواست ویزا از سفارتخانههای شنگن میپردازیم:
برای جلوگیری از رد شدن ویزا در کلیه سفارتخانهها مدارک ارائه داده شده باید واقعی بوده،
در غیراینصورت سفارت متوجه شده و میتواند به عنوان جعل مدارک متقاضی را تا چندین سال در لیست ممنوع الورودی آن کشور قرار دهد.
برای این که ریجکت نشوید، متقاضی میبایست مدارک شغلی خود را مطابق با شغلی که درآن مشغول هست اعلام نماید،
مثلا یک فرد خانهدار، یک مدرک شغلی غیر واقعی از یک شرکت آشنا ارائه میدهد،
اگر سفارت متوجه شود حتما ویزای چنین فردی از سمت سفارت رد خواهد شد.
اگر در زمان نزدیک به مراجعه متقاضی به سفارت برای انگشت نگاری مبلغ قابل ملاحظهای از سمت فرد به حساب شخصی او واریز شود،
سفارت پس از بررسی های لازم اگر متوجه واریزی این مبلغ صرفا بخاطر دریافت ویزا شود، قطعا در تصمیم گیری برای اخذ ویزا مردد خواهد شد.
حتی بعضی از سفارت خانهها بعد از انگشت نگاری حساب متقاضی را چک کرده و اگر از آن مبلغ برداشت شده باشد بی شک درخواست ویزا را رد میکنند یا ریجکت میشوید.
اگر متقاضی در ده سال گذشته در هر یک سفارتخانههای عضو شنگن انگشت نگاری شده و با درخواست ویزا او موافقت نشده و حتی اگر بعد از آن هم ویزا شنگن دیگری درخواست و دریافت کرده باشد، میبایست در فرم درخواست جدید خود حتما تمامی سوابق ردی خود را اعلام نماید. درغیر اینصورت به دلیل پنهان کردن ردی خود با ویزای او موافقت نخواهد شد.
مدارک شغلی و مالی که فرد متقاضی ارائه میدهد باید حاکی از آن باشد که توانایی سفر و پرداخت هزینهها را دارد.
اگر متقاضی در سوابق قبلی خود، از سفارتخانهای مثلا (سفارت فرانسه) درخواست ویزا داده و پس از صدور ویزا وارد کشوری غیر (فرانسه) شده باشد،
قوانین شنگن را زیر پا گذاشته و باعث رد درخواست بعدی خود از سفارتخانههای عضو شنگن خواهد شد.
در صورتیکه یکی از خانواده درجه یک متقاضی، در حوزه شنگن پناهنده شده باشند امکان اینکه به متقاضی ویزا داده نشود یا به اصطلاح ریجکت شود زیاد است.
در شرایطی خاص، ممکن است درخواست ویزا متقاضی که، فرزند او در یک کشوری در حوزه شنگن مشغول به تحصیل است،
اما متقاضی از کشوری دیگر درخواست ویزا میدهد از سمت سفارت مربوطه تایید نشود.
در بالا به بررسی دلایل عدم موافقت درخواست ویزا از سفارتخانههای شنگن پرداختیم که میبایست درصدد برطرف کردن آن برآیید. و البته آژانس مسافرتی ققنوس با حدود نیم قرن تجربه و با در نظر گرفتن تمامی جوانب پرونده شما بهترین سفارت و بهترین راه را برای گرفتن ویزای شما پیشنهاد میدهد.
تلفن تماس با کارشناسان ققنوس: ۵۲۵ ۲۴ – ۰۲۱