غذای سوئیس ، جاذبه گردشگری فراموش نشدنی

جستجو در سایت


دسته بندی


آخرین مقالات


برچسب ها


آخرین تور ها


6 روز سوییس (TK2143)

6 روز سوییس (TK2143)

7 روز فرانسه (TK2181)

7 روز فرانسه (TK2181)

7 روز تونس (TK2180)

7 روز تونس (TK2180)

7 روز فرانسه (TK2178)

7 روز فرانسه (TK2178)

غذای سوئیس ، جاذبه گردشگری فراموش نشدنی

غذای سوئیس ، جاذبه گردشگری فراموش نشدنی

شاید شنیدن نام سوئیس، بیش از هر چیز یادآور طبیعت زیبا و سرسبز این کشور باشد اما باید بدانید که غذای کشور سوئیس نیز یکی از جاذبه‌های اصلی در سفر به این کشور زیباست. سوئیس با داشتن مناظر طبیعی بی‌نظیر، فرهنگ غنی و جاذبه‌های تاریخی توانسته است به یکی از بهترین مقصدهای گردشگری دنیا تبدیل شود و کمتر گردشگری برای حضور در تور سوئیس و سفر به بهشت اروپا تردید داشته باشد.
هر چند این موارد خود دلیل محکمی برای سفر به سوئیس هستند، اما سوئیس یک جاذبه گردشگری دیگر نیز دارد که آخرین تردیدها برای ثبت نام تور سوئیس را از بین ببرد؛ غذاهای سوییسی خوشمزه.
اگر شما نیز علاقه وافری به شکمگردی و تجربه لذت خوردن غذاهای محلی کشورها و مقصدهای مختلف دارید، پیشنهاد می‌کنیم تا انتهای این مقاله همراه ما باشید زیرا قرار است شما را با تجربه خوشمزه‌ای به نام غذای سوئیس آشنا کنیم. به این منظور در این مقاله موارد زیر را بررسی خواهیم کرد:

[lwptoc]

روستی

روستی[irp posts=”3786″ name=”غذای فرانسوی و تجربه طعم‌های شگفت انگیز”]

[irp posts=”3632″ name=”غذاهای محلی اسپانیا، طعم خاص کشور ماتادورها”]

 

روستی (Rösti)

روستی یکی از معروف‌ترین غذاهای سوییسی است که به کوکوی سیب زمینی ایرانی شباهت دارد. ریشه این غذا به کشاورزان منطقه برن می‌رسد اما به مرور زمان در دیگر مناطق کشور سوئیس پراکنده شده و اکنون به‌عنوان یک غذای ملی در میان غذاهای سوئیس شناخته می‌شود.
برای طبخ این غذای سوییس، ابتدا سیب زمینی‌های آب‌پز شده را رنده، و سپس یا درون فر می‌پزند و یا در روغن سرخ می‌کنند. اگرچه ماده اولیه این غذای سوییس تنها سیب زمینی است، اما برخی اوقات آن را با پنیر، پیاز و حتی سیب درختی نیز طبخ می‌کنند.
روستی بیشتر به عنوان یک غذای مکمل در کنار غذاهای دیگری مانند نیمرو، سوسیس یا کالباس خورده می‌شود. رویه برشته و بافت داخلی نرم روستی یکی از بهترین مزه‌هایی است که در تور سوییس تجربه خواهید کرد.
البته برخی از انواع روستی شکم پر سوئیسی را نیز می‌توانید در رستوران‌های سوئیس پیدا کنید که با موادی همچون ژامبون، گوشت و مرغ تهیه می‌شوند و بسیار خوشمزه و لذیذ هستند. به طور کلی روستی یک غذای سنتی سوئیس است که در اغلب شهرهای سوئیس آن را پیدا خواهید کرد.

فوندوی پنیر
فوندوی پنیر

فوندوی پنیر (Cheese fondue)

هرچند روستی یک غذای معروف سوئیس در سراسر این کشور است، اما بدون شک غذای سوئیسی فوندو یا فوندوی پنیر مهمترین غذای سوئیس به‌شمار می‌رود. فوندو در زبان فرانسوی به معنی آب‌شده است. فوندوی سوییسی با ترکیب چند نوع پنیر آب‌شده و به همراه برخی مواد مانند زیتون، سیر و … تهیه می‌شود و از غذاهای مخصوص سوئیس به شمار می‌رود که حتما باید آن را امتحان کنید.
علاوه بر طعم لذیذ، نحوه خوردن مشهورترین غذای سوئیس نیز باعث شهرت فوندو در میان گردشگران شده است. این غذای سوئیس در ظرف سرامیکی مخصوصی بر روی یک شعله سرو می‌شود تا دمای آن حفظ شود. برای خوردن این غذای محلی سوئیس باید تکه‌های نان را با استفاده از چنگال‌های بلند مخصوصی درون پنیر زده و سپس میل کنید.

راکلت
راکلت

راکلت (Raclette)

یکی از چیزهایی که باعث شده است سوئیس در سرتاسر دنیا به شهرت برسد، پنیرهای سوئیسی خوشمزه است. پس تعجبی ندارد اگر یکی دیگر از غذاهای سوئیسی خوشمزه نیز مانند فوندو، با پنیر درست شود. راکلت در اصل نه نام یک غذای سوئیس، بلکه نام نوعی پنیر نرم است که از شیر گاو تهیه می‌شود. اما چرا این نام را روی این غذای مردم سوئیس نیز گذاشته‌اند؟
سوئیسی‌ها سطح قالب‌های پنیر راکلت را با استفاده از حرارت آب می‌کنند و سپس این پنیر آب‌شده را با استفاده از یک چاقو یا کاردک، به بشقابی از گوشت یا سبزیجات اضافه می‌کنند. البته امروزه برای خوردن این غذای سوئیس، از دستگاه‌های گریل مخصوصی استفاده می‌شود که همزمان با پخت گوشت و سبزیجات، تنها یک برش از پنیر راکلت را آب می‌کند.

نوستورت
نوستورت

نوستورت (Nusstorte)

اگر از آن دست گردشگرانی هستید که به خوردن شیرینی و دسر علاقه دارید، سوئیس یک سورپرایز بی‌نظیر برای شما دارد. نوسترت یکی از بهترین شیرینی‌ها و غذاهای خیابانی سوئیس است که می‌توانید در سرتاسر دنیا امتحان کنید و خوردن آن بعد از خوردن غذای سوئیس، تجربه‌ای فراموش نشدنی برای شما رقم خواهد زد.
نوسترت یک شیرینی مغزدار است که با گاز زدن به آن، مزه فوق‌العاده کارامل و گردو را حس خواهید کرد. این شیرینی به قدری در سوئیس پرطرفدار است که برخی از شیرینی فروشی‌های سوئیس تنها همین نوع از شیرینی را درست می‌کنند. همچنین از آنجاییکه سیب یکی از اصلی‌ترین میوه‌های کشور سوئیس به شمار می‌رود، برخی از شیرینی فروشی‌ها این شیرینی خوشمزه را با سیب نیز درست می‌کنند.

غذای سوئیس- زوپف
زوپف

زوپف (Zopf)

در سفر به بهشت اروپا علاوه بر غذاهای سوییسی خوشمزه و شیرینی و شکلات‌های خوشمزه، انواع مختلف نان نیز پیدا خواهید کرد. خوردن این نان‌ها در کنار غذا، تجربه متفاوتی از غذای سوئیس را برای شما رقم خواهد زد.
یکی از محبوب‌ترین نان‌ها در سوئیس، زوپف نام دارد. این نان سفید و نرم با استفاده از آرد گندم، شیر و روغن تهیه می‌شود. اما اصلا لازم نیست نگران پیدا کردن زپف در میان نان‌های مختلف سوئیسی باشید. نه تنها این نان در تمام فروشگاه‌ها موجود است، بلکه با ظاهر خاصش به راحتی پیدا خواهد شد.
این نان مانند یک رشته طناب بافته‌شده است و ظاهر طلایی و براقش از فاصله دور چشمان شما را به خودش جلب خواهد کرد.

 

قیمت غذا در سوئیس

اگرچه سوییس کشوری زیبا و جذاب است، اما قیمت غذا در سوئیس نسبتاً بالاست. هرچند قیمت غذا در سوییس به مکانی که در آن غذا می‌خورید بستگی دارد، اما به‌عنوان مثال برای خوردن یک همبرگر در غذافروشی‌های خیابانی باید در حدود ۱۵ دلار هزینه کنید.
اما همانگونه که گفتیم، قیمت غذا در سوییس به محلی که برای غذا خوردن انتخاب می‌کنید نیز دارد. اگر دوست داشته باشید در یک رستوران متوسط یک غذای ۲ نفره میل کنید، باید در حدود ۱۰۰ دلار هزینه پرداخت کنید.
پس پیشنهاد می‌کنیم برای مدیریت بهتر هزینه‌های سفر، حتما قیمت غذا در سوییس را در نظر داشته باشید و بر اساس آن برنامه‌ریزی سفر را انجام دهید.

سوئیس کشوری جذاب و دوست‌داشتنی است و با داشتن طیف گسترده‌ای از جاذبه‌ها، مقصدی رویایی برای تمامی گردشگران سرتاسر دنیاست. اما غذای سوئیس نیز جاذبه‌ای استثنایی است و سفر به این کشور بدون خوردن غذاهای سوییسی خوشمزه ناقص خواهد بود.

 

اشتراک گذاری این پست

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.